Videóanyagok

Minden felvétel a könyvvel kapcsolatban.

..

Judittal vendégeskedtünk. De nem is akárhol, hanem a váci ESTV stúdiójában. Judit persze csak számítógépen kukkanthatott be oda, mert ő Németországban él. A Meseutazók könyvről beszélgettünk.
 
Egy ilyen stúdió nagyon érdekes belülről. Vannak benne persze kamerák, a háttérben díszlet, ami nagyon klassz rajzokból áll. Aztán ott van egy kényelmes kanapé, de azért persze izgalmas az, hogy majd a tévében fogunk szerepelni. Én egész idő alatt rátok gondoltam, hogy milyen jó lesz majd, ha végre kézbe vehetitek a könyvet, és erre gondolt Judit is. Izgalmas kirándulás volt ez a tévé birodalmába, tartsatok velünk, nézzétek meg

Különleges ez a művelet, hiszen a végén megszületik a kész mesekönyv, és különleges nekünk is, akik erre vártunk hónapok óta. Ám még mindig nincs vége a készítésnek, mert meglepetés is kerül bele, de erről ma nem mesélek, inkább nézzétek meg ezt az érdekes filmet.

Biztosan kíváncsiak vagytok arra, hogyan készítette el Judit ezeket a klassz rajzokat. Nos, nem tudunk a fejébe látni, ahogy kigondolta azt, hogyan nézzenek ki a szereplők, de azt azért lehet, hogy a rajzolás folyamatába bepillantást nyerjünk. Az alábbi kis videóval meghívott bennünket, szinte látjuk a tabletet, ahogy aprólékosan elkészül Smaragdia királylányának a rajza. Nekem nagyon tetszik, és nektek?

Scroll to Top